perjantai 22. tammikuuta 2010

Janne, Intunex Oy ystäväyrittäjä esittäytyy

Hei vain,

Kiitos ja onnittelut Eerolle upean konseptin luomisesta! Mielestäni ystäväyrittäjyys heijastaa uudenlaisen yhteistyön aikakauden alkamista. Työelämän tehokkuuden parantaminen perinteisillä menetelmillä, joissa yksilöistä puristetaan mehut irti, on tullut tiensä päähän. Nyt on aika ennen näkemättömälle yhteistyölle! Tämä on myös oman yrittäjyyteni kantava ajatus.

Kuten suuresti arvostamani sosiaalisen median asiantuntija Jere Majava on todennut, me ihmiset olemme luontaisesti syvästi sosiaalisia. Olen vakuuttunut, että sekä työn tuottavuuden lisääminen että inhimillisten voimavarojen valjastaminen suurien yhteiskunnallisten ongelmien ratkaisemiseksi onnistuu sosiaalisten teknologioiden ja niiden mahdollistamien yhteisöllisten toimintatapojen avulla.

Tämä asia saa minut innostumaan. Sosiaalinen media on avannut aivan uudenlaisia ovia elämässäni. Olen tavannut upeita ystäväyrittäjiä ja muita persoonia, joista on tullut minulle erittäin tärkeitä inspiraation lähteitä kuten @PauliinaMakela, @rautasilta, @KristiinaMeme, @raesmaa, @samuliruuskanen ja monta muuta!

Oma taustani on osaamisen hallintaan ja kehittämiseen liittyvistä tehtävistä uravalmentajana, henkilöstökouluttajana ja rekrytoijana. Läpi urani erityisenä kiinnostuksen kohteena minulla on ollut tieto- ja viestintätekniikan hyödyntäminen oppimisessa ja ohjauksessa. Olen ollut mukana CareerStorm Oy:ssa kehittämässä verkkopohjaista urasuunnittelupalvelua ura- ja rekrytointisivustolle Monster.comille. Helsingin yliopistossa olin mukana opetusteknologiapalkinnon voittaneen urasuunnittelua tukevan ammattikuvakoneen suunnitteluryhmässä.

Vuonna 2008 perustin Intunexin ja ryhdyin kehittämään uudenlaista ratkaisua tukea ihmisten välistä yhteistyötä. Keväällä yrityksellä tulee kaksi vuotta täyteen. Pian nähdään, miten hyvin ideamme saa tuulta purjeisiin. Juuri nyt kaikki näyttää todella hyvältä. On pilottiasiakkaita ja Tekeskin päätti lähteä tukemaan meitä. Mutta kuten yrittäjyyteen kuuluu, mikään ei ole varmaa. Ja niin olkoon. Osaltaan siksi tämä onkin niin kivaa ja jännittävää. Tunnen suurta ylpeyttä kuuluessani muiden ystäväyrittäjien joukkoon! Kiitos teille!

Positiivista virettä kaikille keväälle 2010!

Janne Ruohisto, Intunex Oy
http://twitter.com/jpruohisto
http://fi.linkedin.com/in/janneruohisto

2 kommenttia:

  1. Hei Janne, mahtia että saitte Tekes-rahaa! Voin todistaa, että Jannessa virtaa innoste-veri.

    VastaaPoista
  2. Voi, suuri kiitos Anne :) Niin kyllä virtaa sinussakin!

    VastaaPoista