perjantai 29. tammikuuta 2010

Tulevaisuuden ystäväyrittäjä

Tulevaisuuden yrittäjänä olen erittäin kiinnostunut Ystäväyrittäjyys-ideasta. On hienoa nähdä jo ennen yrityksen perustamista, että on mahdollista saada tukea myös muilta yrittäjiltä. Se kannustaa yrittäjyydestä kiinnostuneita ja antaa aivan varmasti rohkeutta perustaa oma yritys. Verkostoitumisen hyödyt jo aivan yrittäjyyden alkuvaiheissa saattavat osoittautua rahassa mittaamattomiksi.

Itse olen tällä hetkellä siinä tilanteessa, että vasta mietin, ideoin ja unelmoin tulevasta. Olen 22-vuotias helsinkiläinen ja ennen oman yrityksen perustamista aion vielä opiskella ja tehdä ihan tavallista palkkatyötä. Haluan oppia lisää ennen kuin alan yrittäjäksi. Etsinkin tällä hetkellä työpaikkaa, jossa voisin oppia tulevaisuutta varten. Haluaisin saada lisää kokemusta joko tulevasta alastani tai yleisemmin yrittäjälle tärkeistä ominaisuuksista.

Omat kiinnostuksenkohteeni pyörivät tällä hetkellä uutispalveluissa ja sosiaalisessa mediassa. Käytän nyt tätä väylää hyväkseni ja pyydän yhteydenottoja, mikäli tarvitset tai tiedät jonkun, joka tarvitsee oppimishaluista työntekijää. Otan ideoita ja ehdotuksia vastaan, joten ei missään nimessä haittaa, vaikka ala ei liittyisi äsken mainitsemiini.

Lopuksi haluan vielä erikseen kiittää Eero Leppästä Ystäväjäyrittäjyys-ideasta! Tästä on varmasti hyötyä sekä nykyisille että tuleville yrittäjille.

Voit seurata twiittejäni Twitterissä, ystävystyä kanssani Facebookissa ja verkostoitua kanssani LinkedInissä. Tarkemmat yhteystietoni löydät kotisivultani.


Tommy Rosenqvist
www.tommyrosenqvist.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti