tiistai 26. tammikuuta 2010

Aivomyrskyjä vai ketjureaktioita?

Törmäsin muutamia päiviä sitten jonkun kontaktini statuksen kautta Friendtrepreneur-Facebook-sivuun. Liityin mukaan, vaikka "seinällä" saman tien ilmoitinkin fanittamisen olevan ainakin alkuun liian vahva ilmaisu. Kuitenkin jo nyt, vasta muutamia päiviä myöhemmin, voin konseptia ja sen ympärille kertynyttä yrittäjä- ja yritysjoukkoa vaikka fanittaakin - mielenkiintoisia yrityksiä ja yrittäjiä.

Jos - ja toivottavasti kun - tällainen joukko onnistutaan törmäyttämään keskenään oikein kunnolla, niin tuloksenahan voi olla vaikka minkälaisia aivomyrskyja ja ketjureaktioita. Puhumattakaan niistä mahdollisuuksista, mitä joukon kasvaminen edelleen sekä "tiedonlouhinta" yhä isommasta osaamis-, kokemus- ja kontaktipankista voivat saada aikaan.

Itse olen tutkiva sekä teknologia- että innovaatiojournalisti noin 30 vuoden kokemuksella niin Suomen johtavissa lehtitaloissa kuin yksinyrittäjänäkin. Vuodenvaihteen 2009/2010 jälkeen työnantajani on jälleen oma yritykseni Infocrea Oy, joka tarjoaa monimediasisältöjen ideointi- ja tuottajapalveluita ensisijaisesti tieto- ja viestintäteknologian ja niitä hyväksikäyttävien ratkaisujen ja palveluiden ympäriltä - ihmisiä unohtamatta:-).

Lähes kaikki ystävyysyrittäjät ovat täällä fanittaneet sosiaalista mediaa - niin minäkin. Omat some-kokemukseni alkoivat jo 1980-luvulla bbs-maailmassa. Tällä vuosituhannella tai ainakin tällä hetkellä kotipesiäni ovat:

http://www.qaiku.com/home/jal/
http://www.facebook.com/jarmo.lahti
http://www.linkedin.com/in/jarmolahti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti