sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Ammattitaito ja uuden oppiminen - Paledux Oy esittäytyy
















Olemme koulutuspalveluja tuottava yritys. Palvelumme on suunniteltu aktiivisen oppimisen lähtökohdista. Oppiminen ja uuden tiedon sisäistäminen edellyttää aina aikaisemman tiedon ja taidon kyseenalaistamista sekä vuorovaikutteista toimintaa. Uteliaisuus on oppimisen perusta ja jokaisella aikuisella on henkilökohtainen vastuu omasta oppimisesta, osaamisesta ja sen kehittämisestä. Työelämä edellyttää jatkuvaa muutosvalmiutta ja henkilökohtaista kehittymistä. Haasteena on sisäistää nopeasti uutta tietoa ja ottaa se heti käyttöön. Monipuolinen ja muuttuva koulutustarjontamme vastaa tähän haasteeseen lyhytkoulutuksilla sekä muutaman tunnin tietoiskuilla.


Tarjoamme yhteistyökumppaneille osaavia kouluttajia luennointi ja opetustehtäviin. Meiltä saat ammattilaisen käyttöösi mm. markkinoinnin, johtamisen, HR- ja työsuhdeasioiden, viestinnän ja yrittäjyyden koulutusohjelmiin. Olemme mukana oppilaistosyhteistyössä useissa ammatti - ja erikoisammattitutkinnoissa. Olipa koulutustarpeenne pitkä tai lyhty - yhteistyöllä onnistumme.


Paledux Oy:n toimisto on Espoossa, mutta toimimme koko Suomen alueella. Tällä hetkellä toimintaa pyrittää Heidi, apunaa verkosto oman alansa ammattilaisia. Tulevaisuuden tavoitteena on kuoulutusresurssien lisääminen monipuolisilla osaajilla, kiinnostuitko?


Paleduxin ja Heidi tie sosiaaliseen mediaan tapahtui yhteistyökumppaneiden, ystävien ja opintojen kautta helmikuussa. Ota yhteyttä, verkostoidutaan. Opetetaan, ohjataan ja tuetaan yrittäjyyttä.


Voit seurata uutisiamme Facebookissa ja Twitterissä
Koulutusterveisin Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti