tiistai 13. huhtikuuta 2010

Tervehdys Tulevaisuudesta, hyvä yrittäjäkollegat!


Tervehdys Tulevaisuudesta, hyvä yrittäjäkollegat!

Kyllä! Totta se on, minulla on ilo olla töissä tulevaisuudessa.  Nimeni on Marja Nousiainen ja toiminnan yrittäjänä ja viestinnän suunnittelijana Viestintä Oy Tulevaisuudessa luovan alan yhteisössä Järvenpään Emalikukassa.  

Kuulin tästä mainiosta porukasta ystäväyrittäjältä, Serenitas Oy:n Ritva Rajander-Juustilta. Yksinyrittäjät, olkoot kuinka mainioita hyvänsä, tarvitsevat toisiaan kasvaakseen ja kehittyäkseen. Siksi haluan esittäytyä, jotta tulisimme tutuiksi ja voisimme hyötyä toinen toisistamme ja erilaisista osaamisistamme.

Tulevaisuuden tarinaa ja tarkempaa esittelyä palveluista ja asiakkaista löytyy: www.tulevaisuusoy.fi. Käy tsekkaamassa. Tulevaisuuden toimintaa ohjaavat eettiset periaatteet: Luottamus, ammattitaito, avoimuus ja ympäristövastuun ulottaminen tekojen tasolle.

Minua viehättää eettisyyden määritelmistä eniten sosiologi David Humen (1711) Yleisinhimillinen sympatia joka kuvaa kykyä asettua toisen asemaan. Ja kun eettisyys ohjaa viestinnän suunnittelua, lehdistötiedottamista, viestinnän konsultointia ja juttujani, pääset perille mitä voisin sinun yhteisöllesi tarjota.

Tervetuloa Tulevaisuuteen!

Marja Nousiainen

Viestintä Oy Tulevaisuus
Metallimiehenkatu 2-4
04410 Järvenpää

+ 358 45 6709 562


Kokeile jotain uutta.
Riittää kun muistat, että amatöörit
rakensivat Arkin ja ammattilaiset Titanicin.
Ajatusten Aamiainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti