tiistai 9. maaliskuuta 2010

Verkostoitumisen konkretiaa, KontaktiVerkon Ystäväyrittäjät


Yrityksemme KontaktiVerkko Suomi Oy on suuntautunut toimialariippumattoman ja toimivan yritysverkoston kehittämiseen ja ylläpitämiseen. Tämän verkoston tarkoitus on yksinkertaisesti helpottaa pk-yrityksiä keskittymään omaan ydinosaamiseensa. KontaktiVerkon kautta yritys voi hankkia osaamista mille tahansa osa-alueelle kätevästi yhdeltä luukulta ja totta kai tarjota omaa osaamistaan verkostolle. Yrittäjänä KontaktiVerkossa toimii Kirsi Vuollet. Kirsin näkemys toimivasta yritysverkostosta ajoi hänet perustamaan KontaktiVerkon vuonna 2008 ja nyt verkosto on toden teolla pyörähtämässä liikkeelle. Kuluvan vuoden aikana tarkoitus on tarjota ns. pilottijäsenyyttä kiinnostuneille yrityksille, jotta järjestelmien ja verkoston toiminnan sujuvuus voidaan taata tulevina vuosina.


KontaktiVerkko sijaitsee fyysisesti Lahdessa, mutta toimimme koko eteläisessä Suomessa ja visiomme on laajentaa toiminta koko Suomen kattavaksi. Tällä hetkellä KontaktiVerkkoa pyörittää 3 naisen ydintiimi sekä yksi työharjoittelija, käytämme myös ulkopuolisia tuntityöläisiä tarpeen tullen. Verkoston koordinoimisen ja kehittämisen lisäksi meillä on eritysosaamista myynnistä ja markkinoinnista. Hallitsemme uusasiakashankinnan, kevyet markkinakartoitukset tai esimerkiksi tuotteen/palvelun jälleenmyyntiverkoston luomisen ammattitaidolla. Lisäksi meillä on osaamista erilaisiin markkinointiviestinnän toimenpiteisiin. Toimimme myös aktiivisestioppilaitosmaailmassa ohjaamassa, kouluttamassa sekä näyttötutkintojen arviointitehtävissä.


Friendtrepreneurismissa on nähdäksemme paljon samoja elementtejä KontaktiVerkon toiminnan kanssa. Sosiaalinen media mahdollistaa voittoa tavoittelemattoman yhteistyön entistä paremmin ja tämä helpottaa tietenkin myös uusia liiketoimintasuhteita. Tässä kohtaa on hyvä todeta, että Ystäväyrittäjyys ja KontaktiVerkko täydentävät toisiaan epäilemättä erittäin hyvin. KontaktiVerkko löysi tiensä sosiaaliseen mediaan Facebookin kautta tammikuussa ja ensimmäisiä havaintoja siellä oli Ystäväyrittäjyys. Nyt kun yrityksemme on siirtynyt myös visertämään Twitteriin, ovat odotukset korkealla, mikäli kohtaamiset jatkuvat näin positiivisina


Yrittäminen ja yrittäjä-henkisyys ovat KontaktiVerkon toiminnassa oleellisen tärkeitä arvoja. Näin ollen, onkin mukava huomata, miten muut yrittäjät ja yrittäjänmieliset ovat valmiita laittamaan itsensä peliin yhteisen hyvän vuoksi.Verkostoidu rohkeasti kanssamme!


Koko henkilöstömme löytyy myös LinkedInistä ja toimintaamme voit seurata Facebookissa ja Twitterissä.


Keväisin terveisin


Kirsi Vuollet, Taina Suontama, Terhi Kuisma ja Perttu Ojanperä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti