torstai 11. helmikuuta 2010

Innostu Itsestäsi, Innostu Myynnistä!

Yli 30 vuoden myyntikokemukseeni perustuen voin kertoa että myyntityossä piikkiosaamista on selkeä ja yksinkertaistettu toiminta. Ja vielä siten että kun suusi aukeaa, niin kerrot asiakkaillesi vain hyotyjä ja etuja. Menestyt myyjänä, kun sisäistät tämän selkäytimeesi saakka. Oletko huomannut, että asiakkaat kysyvät usein itseltään ääneen:  

”Mitä hyotyä tästä on minulle?”

YDINTIETOA: ”Tee ainoastaan mitä asiakkaasi haluavat ja mistä he ovat valmiita maksamaan. Älä tee mitään muuta! Muista, että ainoastaan innovaatiot ja markkinointi tuo uusia asiakkaita.”

Yllä kirjoittamani tekstit ovat uudesta kirjastani INSPIRE MEInnostu Itsestäsi, Innostu Myynnistä. Myynti on ollut intohimoni yli 30 vuotta. Olen haastanut itseni usein tekemään kauppaa ja tulosta myös epämukavilla alueilla. Esimerkiksi viime vuonna painelin lokakuussa tavalliseksi rivipuhelinmyyjäksi callcenteriin Oulussa suomalaiselle operaattorille.

Minusta tuli 48-vuotiaana Suomen paras Nokia puhelimien myyjä 2009. Voitin kaksi kuukautta kestäneen myyntikilpailun (11-12/2009). Taakseni jai monta sataa myyjää; yksi yhdeksän vuotta alalla toiminut. Jälleen kerran voitin itseni ottamalla haasteen vastaan. Tein myynnin historiaa ja rikoin omia ja jo tehtyjä ennatyksiä. En enää muista kuinka monesti olen sen elamäni aikana tehnyt, mutta tavoitteiden saavuttaminen on aina ollut palkitsevaa.

Innostu sinäkin myynnistä ja myyntityön tekemisestä. Ole hyvä, ja paremmaksi voit tulla. Juuri nyt Suomi tarvitsee rohkeita Friendtrepreneur yrittäjiä, jotka uskaltavat innostua itsestään. Astu esiin, ota haasteita, rakenna myyntiä ja kannusta myös muita tekemään myyntiä kovalla sykkeellä. Herätä sisäinen tahtosi.

INSPIRE ME - Innostu Itsestäsi, Innostu Myynnistä!
Markku Tauriainen
Angelo Fi Oy, Oulu
sähköposti markku.tauriainen@angelo.fi.
puhelin 044-5522 803

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti